Leo van Krukkert’s Plaatnportret: De Luttenbergse Muzikale Top 700

Muziekliefhebber Leo van Krukkert gaat in op de Luttenbergse Muzikale Top 700, het evenement dat van vrijdag 12 t/m dinsdag 16 augustus weer zal plaatsvinden. Hij koppelt deze gebeurtenis aan 'We built this City' van Starship.

Interessant? Deel het artikel

Luttenberg Top 700 sfeerfoto
‘We built this city’ van Starship stond in de vorige editie op nr. 700 van de Luttenbergse Muzikale Top 700. Het was het openingsnummer. Voor de organisatoren van de Top700 reden om daar iets speciaals van te maken. Een combinatieclip van dit nummer met Luttenberg. De creatieveling die dat realiseerde is Stefan Klein Koerkamp.
De video van Stefan is te groot om aan dit artikel te koppelen maar kan via deze WeTransfer link gedownload worden.
Voor de video van de originele versie van Starship klik hier.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.