Lenteboodschap van kringloopwarenhuis Het Goed

De lentezon doet aankomend weekend haar uiterste best voor ons, want deze zaterdag stijgt de temperatuur zelfs naar 25 graden op sommige plekken. Wat een feest! Reden om naar Het Goed te gaan, in Salland te vinden in Wijhe en Deventer.

Interessant? Deel het artikel

HetGoed 240211 kleding

Maar zijn onze huizen, tuinen en kledingkasten al klaar om de lente in volle glorie te verwelkomen?

Het is tijd om het tuinmeubilair tevoorschijn te halen, de lentefrisse garderobe van zolder te trekken en op zoek te gaan naar de leukste tweedehands plantenpotjes voor onze stekjes.

Misschien ontdek je dat er nog iets ontbreekt om jouw lenteplaatje compleet te maken. Geen zorgen! Kringloopwarenhuis Het Goed staat klaar om je te helpen met vrolijke tuinkussens, kleurrijke plantenpotten en alles wat je nodig hebt om jouw lentestijl compleet te maken.

Hopelijk tot snel!

 

Lees hier alle info

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden