Lekkerder Boerderijwinkel Verkiezing 2024

Op 1 mei 2024 viert Lekkerder bij de Boer haar 5-jarig jubileum. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt de Lekkerder Boerderijwinkel Verkiezing 2024 georganiseerd.

Interessant? Deel het artikel

Eco boerderijwinkel Overesch Raalte
Eco boerderijwinkel Overesch Raalte

Het doel is om erkenning te geven aan de boerderijwinkels die de basis vormen van het platform en hun bijdrage aan de lokale voedselketen. Met bijna 2.100 deelnemende locaties, waaronder stalletjes, boerderijautomaten en meer, staat de verkiezing open voor alle vormen van kortste keten verkoop, zo melden ze.

Stemmen en waardering

Tot en met 1 mei 2024 kan er gestemd worden op de favoriete boerderijwinkel van de deelnemers. De boerderijwinkel die aan het einde van de stemperiode de meeste stemmen heeft verzameld, zal worden bekroond met de Lekkerder Boerderijwinkel-plaquette 2024. Daarnaast ontvangen de top drie winnaars een gouden, zilveren of bronzen badge, die niet alleen hun inzet en kwaliteit erkent, maar ook duidelijk zichtbaar zal zijn op het Lekkerder bij de Boer platform.

Iedereen mag stemmen

“Iedereen mag aan de Lekkerder Boerderijwinkel Verkiezing 2024 deelnemen en zo hun favoriete boerderijwinkels ondersteunen. Dit initiatief is een uitdrukking van de gemeenschappelijke inzet voor een duurzame en toegankelijke lokale voedselvoorziening. Lekkerder bij de Boer zet zich in voor het bouwen van bruggen tussen consumenten en boeren, en deze verkiezing versterkt die missie.”

Stemmen kan via de deze link

Voor meer informatie

Lekkerder bij de Boer
Edisonweg 41 B5
4382 NV Vlissingen
contact@lekkerder.nl
www.lekkerder.nl

 

Bron: Bio Journaal

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.