Lekker wandelen, niet zo druk

Interessant? Deel het artikel

bedevaart

Als we gaan wandelen kiezen we voor begaande paden. Met z’n allen naar die ene parkeerplaats op de Haarleberg of bij de kern van Vilsteren en dan de natuur in. Met een heel klein beetje extra moeite kom je echter al snel op plekken waar je heel wat minder wandelaars tegenkomt. En als je de digitale wereld niet schuwt kun je ook fantastisch zelf je routes maken op bijvoorbeeld afstandmeten.nl.

Om wat andere wandelindrukken te krijgen, zoek dan eens naar ’trage tochten’ of ga eens naar een wandelzoekpagina.
We geven hier een paar voorbeelden:
Wandelen in het Reestdal bijvoorbeeld.
Of in Twente? Ook altijd mooi.
Je kunt zelfs in Deventer-Schalkhaar wandelend op bedevaart.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.