Leerwerkloket in de Bibliotheek in Ommen

In de Bibliotheek in Ommen is vanaf deze herfst maandelijks het Leerwerkloket geopend.

Interessant? Deel het artikel

Bibliotheek werken 220924

Bij het Leerwerkloket kan iedereen terecht met vragen over leren en werken. Het eerstvolgende Leerwerkloket is op donderdag 6 oktober van 10 tot 14 uur.

De adviseurs van het Leerwerkloket maken bezoekers wegwijs maken in alle mogelijkheden op gebied van leren en werken. Zij kunnen de informatie en de tools geven om stappen vooruit te zetten in je loopbaan. Daarbij benut het Leerwerkloket zijn contacten met onderwijs, werkgevers- en overheidsorganisaties.

Bij het Leerwerkloket kan men terecht voor informatie over om-, her- en bijscholing, loopbaanoriëntatie, leerwerktrajecten, brancheopleidingen en BBL-opleidingen, financiële regelingen, informatie over de regionale arbeidsmarkt, taal op de werkvloer en competentietesten. Wie niet helemaal weet welke stappen hij moet zetten in zijn loopbaan of waar het naartoe gaat met zijn carrière, is van harte welkom bij de Bibliotheek Salland, vestiging Ommen voor een gesprek met één van de loopbaancoaches.

Het Leerwerkloket is elke eerste donderdag van de maand geopend van 10 tot 14 uur.

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *