Leer met water omgaan, samen met Vitens

Interessant? Deel het artikel

'@px here sproeier water vitens

Vitens, de waterleverancier, doet er alles aan het gebruik van water terug te dringen en ook om het water dat we gebruiken minder vies te laten worden. Op haar site heeft Vitens daarom een heel dossier gemaakt van hoe je de combi kunt maken van plezier hebben met water terwijl je er toch minder van gebruikt. Denk daarbij aan een besparende douchekop (minder water, mer druk, zelfde douche-ervaring), korter douchen, minder sproeien, geen zwembadje en zo voort.

Onder deze link vind je veel meer informatie. En om je inzicht te geven hoe jij het doet met je waterverbruik, kun je ook een vergelijking maken met andere mensen in vergelijkbare situaties.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.