Laten wij ons niet gek maken?

Onze Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert heeft ook andere levensvragen, reden waarom hij deze column schreef.

Interessant? Deel het artikel

klimaat wekker alarm

“Ooh wat zijn wij mensen slecht hè? Wij zijn de parasieten van de Aarde en doen niks goed. We moeten gestraft worden voor onze levensstijl en in een links keurslijf geperst want zij hebben gelijk.”

Nou beste mensen, vorm zelf je oordeel. Hierna volgen namelijk 2 linkjes naar 2 documentaires die een ander beeld schetsen.

Let wel, ook ik ben tegen uitbuiting van de Aarde en vind dat we zuinig daarmee om moeten gaan door milieubewust te leven. Maar juist de 2 hierna volgende documentaires (en vooral de laatste) schetsen samen een beeld dat daar momenteel, door het huidige politieke beleid, geen sprake van is.

De 1ste documentaire zegt dat klimaatverandering niet komt door onze manier van leven en/of door CO2-uitstoot.
Klimaat is verworden tot een politiek machtsinstrument en verdienmodel. Raak daarom dus, nu het mooie weer er weer aan komt, niet gelijk in paniek bij een hittegolf of hoosbui. Angst is een slechte raadgever.

Zie daarvoor de volgende documentaire:

(lees verder onder video)

KIJK NU – Climate: The Movie

Bovenstaande documentaire kost slechts 1 uur en 20 minuten van je tijd waarna je definitief genezen bent van jouw (eventueel aanwezige) klimaatangst.
Laat – jouw – kinderen niet opgroeien in angst en toon ze deze documentaire.

En v.w.b. milieuvervuiling – de ‘deskundigen’ op TV en andere media gooien dat altijd op één hoop met het klimaat – moet je absoluut onderstaande documentaire ook kijken. Mis het niet !!

Planet of the Humans

 

Samengevat: 3 uur naar deze 2 documentaires kijken leveren je meer op dan 80 uur eenzijdige talkshows en MSM-nieuws.

Ik zeg: KIJKEN !!!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.