Landschap Overijssel: geef elkaar ruimte in de natuur met de feestdagen

Interessant? Deel het artikel

wandelen

Het einde van een bijzonder jaar is in zicht. Tijdens de kerstmaand blijven we in tegenstelling tot andere jaren, zoveel mogelijk thuis. Veel openbare gebouwen, waaronder onze bezoekerscentra, blijven voorlopig gesloten. De natuur is daarentegen wel geopend voor iedereen.

Door Landschap Overijssel

Misschien wel meer dan ooit hebben we behoefte aan natuur: aan een frisse neus, vrijheid, een groene omgeving, en de geluiden van vogels. We verwachten hierdoor een toenemende drukte op de verschillende terreinen. Om deze drukte in goede banen te leiden en iedereen de ruimte te geven, vragen we hulp en medewerking van onze bezoekers.

Bezoek en geniet van de prachtige natuur, maar houd het veilig! Kies een andere wandelroute bij grote drukte. Bekijk bijvoorbeeld ook eens één van onze winterwandelingen. Deze zijn met zorg geselecteerd en minder bekend bij het grote publiek. Op deze manier zorgen we samen voor de verspreiding van bezoekers en de bescherming van de natuur.

Bedankt!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.