Ladies Night in De Kuip Colmschate

Op vrijdagavond 5 april 2024 is er in Gemeenschapshuis De Kuip een Ladies Night.

Interessant? Deel het artikel

de kuip 240403 ladies night overzicht

Bijpraten met vriendinnen, je zus of je moeder? Gewoon even een lekker avondje weg? Dat kan natuurlijk tijdens de Ladies Night in de Kuip en als je na het shoppen nog lekker wil blijven zitten, voor een hapje en een drankje, dat kan allemaal in de Kuip.

Deelnemers zijn La Loca Fashion, Ellen’s Visagie, Kinderkleding Annie & Cadeau Artikelen, By Celien (cadeau/textiel bedrukkingen) M.O.V.E. zeepjers, CK Trendy Fashion, Ibiza Solida, Colinda Designs, Team Kappers Deventer en Inge Verweij (boek Spreek mij vrij).

Toegang tot de Ladies Night is gratis. De avond begint om 20 uur en duurt tot zo’n 22 uur. U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate (Deventer).

 

Meer informatie over de avond en de deelnemers op de website van De Kuip

ladies night opmaken

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.