Laatste maand IJsselbiënnale bomvol activiteiten

Interessant? Deel het artikel

IJsselbiennale
IJsselbiennale

De laatste maand van de IJsselbiënnale is ingegaan! Dus tijd om je fietstocht te plannen als je nog niet alles gezien hebt óf nog een keer wilt gaan kijken!
Er is ook van alles te doen: de IJB special bij het kunstwerk van Peter Vink, de theeceremonies met Haruka Matsuo bij het kunstwerk van Elmo Vermijs, de survivalcursus van Leonard Passchier etc.
Op 16 september vindt het IJsselcongres plaats en op 18 september, op de Dag van de IJssel, wordt feestelijk afgesloten op het terrein van Centrale Harculo.

Voor meer informatie over programma en locaties kijk hier.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.