Laatste kaveluitgifte in nieuwbouwplan de Kleine Hagen in Laag Zuthem

De gemeente Raalte geeft de laatste kavel uit in nieuwbouwplan de Kleine Hagen in Laag Zuthem. Het gaat om één grote CPO-kavel voor de bouw van drie vrijstaande woningen en vier kleine, betaalbare rijwoningen. Bij Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) komen toekomstige buren samen tot een plan, waarbij ze zelf ontwikkelaar zijn.

Interessant? Deel het artikel

Foto PxHere
Foto PxHere

De gemeente heeft samen met Plaatselijk Belang gekeken naar de beste invulling van de laatste kavels in dit plan.

Wethouder Alexander Kreule: “Oorspronkelijk waren hier vijf woningen gepland. Uit verschillende bijeenkomsten blijkt dat er behoefte is aan extra kleinere, betaalbare rijwoningen. Daarom hebben we het aantal woningen uitgebreid naar zeven.”

Meer informatie

De gemeente Raalte verkoopt de kavel rechtstreeks aan een lokale CPO-groep. Zij realiseren alle woningen zelf. De lokale CPO-groep voldoet aan de eisen die de gemeente aan de verkoop stelt. Ga voor meer informatie naar deze link  (vanaf 26 april) of stuur een mail naar info.bouwkavels@raalte.nl.

 

 

 

logo gemeente Raalte

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.