Kunsthandel Grote Kerkhof Deventer

Zondag 16 juli heeft van 10 tot 17 uur de eerste Spontane Pop-up Art Galerie op straat plaats in Deventer, avant la lettre. Op één van de mooiste pleinen van Nederland. Ontdaan van alle blik op wielen, met een duurzaam, sfeervol en beeldbepalend ontwerp is het Grote Kerkhof nú een betoverende plek voor wie schoonheid omarmt, waar ambacht en creativiteit samenvloeit als een voortdurend veranderende én meanderende rivier.

Interessant? Deel het artikel

Skyline deventer
'@BeleefMedia

Op deze toverspot strijkt een kunstmarkt neer met onverwachte, bijzondere kunstuitingen én ontmoetingen in het hart van Deventer. Het Grote Kerkhof wordt omgetoverd in een podium voor Makers, Kunstenaars, Liefhebbers en Kopers. Van glaswerk, schilderijen, beelden, grafisch werk, keramiek, toegepaste kunst tot edelsmeden, sieraden, tassen, modeontwerpen, work-in-progress, alle denkbare cross-overs en meer….. van abstract tot figuratief !

Maar ook voor cultuursnuivers en minnaars van wat nét even anders is, met besef van het middeleeuws geestelijk leven, is het plein uniek. Je loopt over de grond waar Erasmus met zijn studieboeken naar de Latijnse school liep. Handel en Wandel, eeuwen glijden aan je voorbij en tegelijkertijd sta je in de moderne tijd. Met deze intieme kunstmarkt wordt Deventer eens temeer handelsstad bij uitstek!

Op de eerste kunstmarkt zijn ook toffe workshops te doen, zoals een workshop hoelahoep. Deze wordt verzorgd door Babet-Maran de Jonge. Voor vijf euro heb je razend veel plezier en worden je heupen heerlijk soepel. Je kunt je alvast aanmelden via onderstaande link op Facebook, om een plek zeker te stellen.

Het Grote Kerkhof ligt in het kunst- en cultuurkwartier, nabij het EICAS museum en de robuuste beeldbepalende Lebuinuskerk. Aan de voet daarvan sta je midden in de geschiedenis. Op het mooiste plein van Deventer! Het is geen kunst deze plek vol betoverende kunst te vinden en daarmee je hart te verrijken.

De tweede KunstHandel is zondag 20 augustus, 10 – 17 uur

Klik hier voor Facebook info

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *