Kunst kijken in het Dorpshuus

Interessant? Deel het artikel

kopzorgen dorpshuus eigen foto

Tot 1 september 2021 is de expositie “Kopzorgen” te zien van Atie Valk.

De abstracte kunstwerken hebben veelal te maken met gevoelens en sfeermomenten. Haar stemmingswisselingen spelen daar een grote rol in en zijn voor haar een perfecte uitlaatklep.

Deze expositie is een wandeling door haar leven met thema’s als woede, verdriet, eenzaamheid, drukte in het hoofd en natuur.

Het ontbreekt zeker niet aan kleur en levendigheid en geeft een persoonlijk inkijkje in het leven van Atie met “Kopzorgen”.

Deze expositie is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur te zien. Op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur in het Dorpshuus te Heino. Dit natuurlijk als de Corona regels dit toestaan.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.