Kringloop autootjes

Geregeld kom ik met onze dochter bij Goede Buren. Ik kocht daar voor haar een aantal houten autootjes van Little Dutch.

Interessant? Deel het artikel

autootjes little dutch

Geregeld kom ik met onze dochter bij Goede Buren, de verzamelplek voor duurzame initiatieven in Olst. We gaan daar lopend heen en nemen vaak een omweg. Soms op de heenweg, soms op de terugweg en soms zowel heen als terug. Even eruit. Even een frisse neus halen. Hoewel ik ook vaak ga wandelen zonder specifiek doel, vind ik het toch prettiger om ergens bewust naar toe te lopen, zelfs als dat niet via de kortste route is.

Doppen

Bij Goede Buren kun je ook plastic doppen en blikken doppen inleveren, evenals kroonkurken. Hiervoor hebben wij twee bakjes in de keukenla staan, die altijd snel vol raken. Dat geeft mij een mooie reden om te wandelen. Op naar Goede Buren om de doppen in te leveren. Daar aangekomen kijk ik ook altijd in de ruilkast en af en toe breng ik iets mee voor in die kast. Soms ga ik ook even met onze dochter naar binnen. Gewoon even snuffelen en kijken wat er dit keer is.

Niet weggereden

Op een middag zag ik een aantal houten auto’s van het merk Little Dutch staan bij het speelgoed. Ons meisje had nog geen autootjes (ja, die kunnen prima voor meisjes), dus ik besloot er twee voor haar mee te nemen. Voor het zachte prijsje bij Goede Buren hoefde ik het zeker niet te laten. Ik kocht voor haar een ambulance en een brandweerwagen. Later bedacht ik me dat het leuker is om de set compleet te hebben. Bij deze twee auto’s hoort natuurlijk ook een politiewagen. De eerstvolgende keer dat ik in de gelegenheid was om naar Goede Buren te gaan, kocht ik de bijbehorende politieauto, die er gelukkig nog was. Mijn oog viel toen ook op een houten tractor van hetzelfde merk. Aangezien mijn man voor zijn werk veel op de tractor zit, moest die natuurlijk ook mee.
En zo heeft onze dochter nu vier houten autootjes, waar ze hopelijk veel plezier aan gaat beleven.

 

Lees hier de andere reflecties van Liesbeth.
Bezoek ook haar website.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

1 gedachte over “Kringloop autootjes”

 1. Avatar
  Suzanne van den Buijs

  Wat super leuk dat jij voor jouw dochter houten autootjes van Little Dutch hebt gekocht.
  En het zijn hele mooi houten autootjes voor jouw dochter.
  Daar zal jouw dochter vast heel veel plezier van hebben!

  Suzanne van den Buijs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.