Kopje koffie? Ja graag, maar dan wel een duurzaam bakje

Interessant? Deel het artikel

koffie

Je drinkt tegenwoordig de koffie niet met of zonder melk en suiker, eigenlijk moet je de koffie ook duurzaam drinken. Daar wordt de koffie alleen maar lekkerder van. Dat je ook voelt dat er aan de productiekant mensen gelukkig van worden en dat je met die lekkere koffie geen spoor van afval nalaat.

Ja zeker, zo kun je ook over een kopje kopje nadenken. Op de site HetKanWel staan vijf koffiemerken genoemd die qua duurzaamheid tot het gaatje gaan. Denk dan aan coöperatief oogsten, duurzaam vervoer en afvalvrije verpakking. Je leest er hier alles over.

Geniet er van, maar niet uit een plastic bekertje!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.