Koorvesper 23 juli Nieuw Sion

Op 23 juli zingt het koor van Magna Musica tijdens de koorvesper in Klooster Nieuw Sion in Diepenveen. U hoort muziek van o.a. Beethoven, Tallis en Bach. Prachtige muziek die fantastisch klinkt in de Kloosterkerk van Nieuw Sion.

Interessant? Deel het artikel

sion

Diddy van der Stouwe begeleidt op orgel en piano. De algehele leiding is in handen van Joalien van den Houten.
De vesper begint om 18.00 uur, de kerk is open vanaf 17.30 uur. De toegang is vrij, bij de uitgang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de gemaakte kosten. Voor de vesper kan in de koffieschenkerij van het klooster een maaltijd (vegetarisch, 17,50 euro) worden genoten, wel vooraf reserveren via www.nieuwsion.nl (onder koorvesper 23 juli).

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *