Koningsdag op de Herenhof in Raalte

Koningsdag op de Herenhof in Raalte belooft wederom een spektakel te worden!

Interessant? Deel het artikel

oranjevereniging raalte herenhof

Komende Koningsdag wordt er op de Herenhof wederom een geweldig feest georganiseerd door de Oranjevereniging Raalte. Na het succes van vorig jaar organiseren we op zaterdag 27 april weer een onvergetelijk feest voor alle inwoners van Raalte en omgeving.

Van Regiegroep Raalte 900 jaar hebben we afgelopen jaar een mooie ‘steun in de rug’ mogen ontvangen. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat het feest ook dit jaar georganiseerd wordt en toegankelijk blijft voor iedereen.

Sponsors en vrijwilligers gezocht

We zijn echter hard op zoek naar sponsoren en vrijwilligers voor de komende jaren, zodat we ook in de toekomst dit fantastische feest kunnen blijven organiseren. Met jullie hulp kunnen we ervoor zorgen dat Koningsdag een onvergetelijke dag blijft voor jong en oud!

Activiteiten

Dit jaar zit het programma wederom boordevol leuke activiteiten. Naast de bekende kleedjesmarkt kunnen bezoekers genieten van klassiekers zoals Blikwerpen, (space)Sjoelen, Gat gooien en Stoelendans. Alles met een eigentijdse en bijzondere twist.

Laat je inspireren door het Rhönradturnen of maak je eigen Koningsvlag bij de Tie Dye activiteit.

Uiteraard is er ook gedacht aan de allerkleinsten die zich kunnen uitleven in een grote zandbak of springkussen.

 

Voor ieder wat wils!

Dus trek je oranje kleding aan, verzamel je vrienden en familie en kom naar de Herenhof voor een dag vol plezier, gezelligheid en saamhorigheid tijdens Koningsdag in Raalte!

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.