Koningsdag Colmschate met kleedjesmarkt

Na het succes van vorig jaar heeft Gemeenschapshuis De Kuip besloten ook om dit jaar weer Koningsdag Colmschate te organiseren. Ook dit jaar wordt erop 27 april een kleedjesmarkt georganiseerd. Deze wordt gehouden op het evenemententerrein naast De Kuip.

Interessant? Deel het artikel

Foto: Dave Stoelinga
Foto: Dave Stoelinga

Deelname aan de kleedjesmarkt is gratis. Dus ruim nu alvast uw zolder op en verkoop uw spullen op 27 april in Colmschate. De kleedjesmarkt is voor jong en oud. Vooraf aanmelden voor deelname is niet nodig.

Ook is er live muziek op het terras van De Kuip. De Kuip verzorgt hier ook de horeca voor een verfrissend drankje of een oranje tompouce. Daarnaast zijn er Oud Hollandse spellen te doen en is ook de ijscoman dit jaar weer van de partij.

Het terrein is vanaf 8 uur geopend voor deelnemers voor het uitstallen van de kleedjes. De kleedjesmarkt is van 10 – 13 uur geopend voor bezoekers, let op de tijden zijn aangepast ten opzichte van vorig jaar.

Gemeenschapshuis De Kuip is te vinden aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate (Deventer).

 

Klik hier voor info en huisregels

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant