Komende tijd te zien in het HOFtheater Raalte

Binnenkort te zien in het HOFtheater: Rob & Emiel en The Tribute to Neil Diamond!

Interessant? Deel het artikel

Rob en_Emiel © Dolph Cantrijn
Rob en_Emiel © Dolph Cantrijn

Er komen prominente gasten naar het HOFtheater de komende tijd. Op vrijdag 3 februari worden de beste mentalisten ter wereld begroet: Rob en Emiel. Al 15 keer werden zij Nederlands Kampioen Goochelen en zij zorgen voor een avond vol entertainment en onbegrijpelijke mindfucks.

Zaterdag 4 februari is Georges Lotze te zien en te beluisteren met zijn band The Neil Diamond Project. Hij is één van de deelnemers van The Tribute – Battle of the Bands, een populair tv programma wat iedere zaterdag te zien is.

Vrijdag 3 februari:
Magie in het HOFtheater met Rob en Emiel.
Rob en Emiel zijn huidig en 14-voudig Nederlands kampioen Goochelen. Zij werden benoemd tot de beste mentalisten ter wereld en hebben tijdens het WK Magic 2022 in Canada de tweede plek veroverd. Vrijdag 3 februari komen zijn naar het HOFtheater in Raalte. Dat wordt een avond vol wonderlijke gebeurtenissen, vingervlugheid en echte mindfucks. Kaarten kosten € 22,-

Zaterdag 4 februari:
The Tribute – Battle of the Bands-deelnemer The Neil Diamond Project.

Zit u ook iedere zaterdagavond voor de buis? Tijdens het veelbekeken tv programma The Tribute – Battle of the Bands treden elf tributebands op: bands die proberen om de hits van hun favoriete artiest tot in perfectie na te spelen. Eén daarvan is The Neil Diamond Project. We zijn er trots op dat deze band met Georges Lotze al op zaterdag 4 februari live te zien is in het HOFtheater! Zij vertolken de prachtige nummers van Neil Diamond met veel passie en gevoel. Kaarten kosten € 27,50

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via onderstaande link of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Kaartverkoop en info HOFtheater

 

Georges Lotze

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *