Kom d’r in bij het Ontmoetingscentrum Raalte

Interessant? Deel het artikel

DSC_0460-scaled

Het Ontmoetingscentrum is er voor mensen met lichte geheugenproblemen/dementie. Het doel? Ontspanning, ontmoeting én gezelligheid. Ook mantelzorgers krijgen hier de ruimte om over hun situatie te praten. 

In het Ontmoetingscentrum gaat Evenmens uit van uw wensen, behoeften en ideeën. Soms is dat samen iets ondernemen, soms is dat het delen van ervaringen en soms gewoon lekker een kop koffie drinken en praten over alledaagse zaken.

  • Wanneer: elke 1e donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Locatie:
  • Waar: Het Annahuis, De Plas 8, 8102 CS Raalte, via de achteringang naar binnen in het tussenstraatje bij Korbeld/slager Maurtits)
  • Hoe: In verband met corona dient u zich van te voren aan te melden. Dat kan via de contactgegevens hieronder. De toegang is gratis, voor koffie en thee wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Thea ten Have
T. 0572 – 820 997
E. ttenhave@evenmens.nl

Jannie Melenboer
T. 0570 – 518 185
E. j.melenboer@carinova.nl

Ontmoetingscentrum Kom d’r In Raalte is een initiatief van Carinova Mantelzorgondersteuning, Evenmens Raalte, Kr8 van Raalte en WIJZ welzijn

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.