Koffieconcert popkoor Interval

Op zondag 2 april om 11.00 uur geeft popkoor Interval uit Wijhe samen met Vocalized uit Deventer een koffieconcert bij “de Slinger” in Wijhe. De toegang is gratis met een vrije gift na afloop.

Interessant? Deel het artikel

koffieconcert

Popkoor Interval bestaat al jaren en ze treden met enige regelmaat in Wijhe en omgeving op. Zij zingen, met veel enthousiasme, de oude en nieuwe popliedjes en repeteren iedere dinsdag in de achterzaal van het Proathuus. Nieuwe leden, en met name mannen, zijn van harte welkom. In het optreden zingen ze ook een combinatie van oude en nieuwe nummers.

Vocalized is een close harmony groep bestaande uit 3 sopranen, 3 alten, 2 tenoren en 2 bassen. Zij zingen lichte muziek, waaronder jazz, popmuziek of muziek met een grapje. Thuis worden de partijen grotendeels ingestudeerd met behulp van een midi, zodat er op de repetitie avond meteen samen kan worden gezongen. Zij oefenen in Colmschate/Deventer op de woensdagavond. Er is nog ruimte voor een bas en een tenor. Interesse? bel met: 06 81370877.

Beide koren worden begeleid door Meintje van Mierlo. Zij zingen gezamenlijk de nummers Oceaan en Shallow.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.