Koffieconcert door trio SallaBande

Zondag 2 juli in de Nicolaaskerk Wijhe.

Interessant? Deel het artikel

Klassieke muziek, Muzikantenfoto, Sallabande, Cello, Piano, Viool, Muziektrio,

We kijken terug op een jaar vol concerten met vooral jonge musici van ArtEZ. Dit laatste koffieconcert voor de vakantieperiode komt SallaBande voor ons musiceren. Drie professionals die elkaar hier in Salland hebben gevonden.

Het zijn:

– Rianne Hoek van Dijke, piano
– Maaike Gerritsen, viool
– Jeroen van Dijk, cello

Zij komen 2 hoogtepunten uit hun repertoire voor ons vertolken,
– het Geistertrio van Ludwig van Beethoven
– deel 1 uit het Pianotrio opus 49 van Felix Mendelssohn

Mooie muziek, die in de Nicolaaskerk helemaal tot zijn recht komt.

Het concert op zondag 2 juli begint om 11.15 uur, inloop vanaf 11.00 uur. De toegang is gratis. Na afloop van het concert kunt u uw waardering laten blijken in de uitgangscollecte. Daarvoor kunt u ook het ontvangen Vriendengeld gebruiken.

Nieuw seizoen start tijdens de Diekdaegen
Na de vakantie starten we op 3 september. Dat is het weekend van de Diekdaegen. Dan komt weer een ensemble van startende musici spelen, het Compazz Jazz Quartet.
Zij brengen een heel ander genre muziek ten gehore, namelijk klassieke jazz.
Ook voor de maanden daarna staan weer verrassende concerten op ons programma. Kijk hiervoor op onze website https//:www.vriendennicolaas.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *