Kindertheater Molletje gaat online

Interessant? Deel het artikel

kinderttheater molletje

Vanwege Covid-19 kunnen de educatieve voorstellingen van kindertheater Thuis bij Molletje in Zwolle niet langer fysiek plaatsvinden. Daarom gaat Molletje online met een beetje hulp van het project 4D van Stimuland.

Thuis bij Molletje is een kindertheater met een echt ondergronds Molletjeshuis! En in dat Molletjeshuis woont natuurlijk een Molletje! Molletje beleeft allemaal avonturen met zijn vriendjes Egel, Muis en Co het Nijn. In deze video kom je meer te weten over Molletje en hoe je toch thuis kan genieten van de voorstellingen.

4D is een initiatief Provincie Overijssel en Stimuland. Wil je meer informatie over 4D? Kijk dan hier of neem dan contact op met projectleider Annemarie Dubbink via E: adubbink@stimuland.nl of bel ons T: 06 – 51 62 58 81.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.