Kinderen van groep 8 schitteren op het grootste podium van Zwolle bij Musical Awards

Op maandagmiddag 10 juli strijdt een aantal groepen 8 van verschillende basisscholen uit Zwolle om de Musical Award.

Interessant? Deel het artikel

zwolse theaters 230706 musical awards

Zwolse theaters organiseert deze Musical Award om kinderen de indrukwekkende ervaring mee te geven van op een groot podium te staan en kennis te laten maken met theater. Wij vinden het namelijk belangrijk om kinderen een kans te geven zich te ontwikkelen en zichzelf te presenteren, aldus Diede Blok van educatie en talentontwikkeling.

Eindmusical

De afgelopen periode staat voor veel basisscholen al in het teken van de voorbereidingen voor de eindmusical. Nu is het dan eindelijk de tijd om op het grote podium te schitteren. Het wordt een show met special act, vakjury, presentatoren en natuurlijk de prijsuitreiking. Wie gaat er dit jaar met de prijs naar huis?

Iedereen is van harte welkom om de Musical Awards te bezoeken in Theater de Spiegel op maandag 10 juli. De toegang is gratis. Reserveren is wel nodig.

Website zwolse theaters

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *