Kinderactiviteiten in de meivakantie bij Infocentrum IJssel Den Nul

Leuke kinderactiviteiten ‘Magische Droomstokken maken’ en ‘Bloemkopjes maken’ bij het Infocentrum IJssel Den Nul op donderdag 2 mei.

Interessant? Deel het artikel

infocentrum ijssel vakantie activiteit

Op donderdag 2 mei a.s. organiseren vrijwilligers een creatieve activiteit waarbij kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Altijd al je dromen willen vangen? Kom dan een dromenstok maken!

De stokken en materialen om je stok te versieren zijn aanwezig. Maar je kunt natuurlijk ook je zelf gevonden veertjes of speciale kraaltjes meebrengen om de stok helemaal speciaal te maken.
Daarnaast kun je een leuk gras of bloemkopje maken, een stukje voorjaar in een kopje!

Wanneer

Je bent donderdag 2 mei tussen 11 en 3 uur welkom, samen met een volwassene.

Waar

Infocentrum IJssel Den Nul
Rijksstraatweg 109
8121 SR Olst

Toegang

Wij vragen een vrije gift.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.