Kernenbezoek gemeentebestuursleden Boskamp 28 mei 2024

Dinsdag 28 mei komen kernenwethouder Judith Compagner en burgemeester Sietske Poepjes op bezoek op de Boskamp. De Belangengroep Beter Boskamp (BBB) heeft hiervoor een programma voorbereid waarin ook ruimte is om vragen te stellen.

Interessant? Deel het artikel

olstwijhe 240524 raadszaal

Naast een nadere kennismaking met de nieuwe burgemeester van de gemeente Olst-Wijhe, gaat een belangrijk deel van het programma over de gebiedsagenda van het project ‘Hart van de Boskamp’. Die gebiedsagenda is de leidraad voor toekomstige ontwikkelingen op de Boskamp.

Het gaat dan bijvoorbeeld over de herontwikkeling van de voormalige schoollocaties Klimboom en Aloysius, de herontwikkeling van woonzorglocatie Sint Willibrord, de herbestemming van de kerk en sociale opgaven gericht op noaberschap en verenigingen. De verschillende werkgroepen vertellen wat de stand van zaken is en waar ze mee bezig zijn.

Wethouder Judith Compagner

 

Iedereen is van harte welkom bij Het Horecahuis aan de Boskamp 24. Het programma begint om 20.00 uur.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.