Kaveluitgifte voor nieuwe woningen in Nieuw Heeten

In nieuwbouwplan Marissink in Nieuw Heeten worden in totaal 35 nieuwe woningen gebouwd. De eerste 19 kavels zijn in 2021 uitgegeven. De gemeente Raalte geeft nu 13 kavels uit voor vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen, rijwoningen en sociale huurwoningen. Daarnaast zijn er nog 3 rood voor rood kavels te koop.

Interessant? Deel het artikel

Gemeente R 231114 Nieuw Heeten Marissink

Wethouder Alexander Kreule: “Met de uitgifte van deze kavels zetten we een mooie stap in Nieuw Heeten. We zorgen voor een gevarieerd aanbod aan woningen, zodat er voor iedereen iets passends bij zit.”

Eigen architect en aannemer kiezen

De kavels voor de 2 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 3 rijwoningen worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers, eventueel samen met de medebouwers, zelf hun architect en aannemer kiezen.

Informatiebijeenkomst en inschrijven

Op maandag 27 november organiseert de gemeente Raalte een informatiebijeenkomst over het plan en het uitgifteproces. Je bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in MFA De Belte in Nieuw Heeten. Ook gaat vanaf 27 november de inschrijving open via het inschrijfformulier. Inschrijven kan t/m woensdag 6 december 2023.

Hier kun je je inschrijven

Uitgifteavond

De kaveluitgifte is op maandag 11 december om 18.30 uur in MFA De Belte. Aan de hand van de loting wordt bepaald wie er mag bouwen. Diegene die het eerste wordt ingeloot, heeft ook de eerste keuze voor een kavel.

Meer informatie

Ga voor meer informatie over de vrijstaande, twee-onder-één-kap en rijwoningen naar deze link. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via info.bouwkavels@raalte.nl.

 

 

logo gemeente Raalte

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.