Kaartverkoop voor het Stadsfestival Zwolle is gestart

Het Zwolse Stadsfestival is een samenwerking tussen Museum de Fundatie, Hedon, Het Academiehuis, Stadkamer, ANNO museum in de maak, het Fraterhuis en Zwolse theaters. Kijk hier voor details.

Interessant? Deel het artikel

Stadsfestival Zwolle
De kaartverkoop voor het Stadsfestival is gestart! Van 2 tot en met 4 september vindt de tiende editie plaats van dit culturele festival vol theater, muziek, kunst, dans en film verspreid over verschillende locaties in de binnenstad van Zwolle. Bestel nu uw kaarten voor o.a. Girls & Boys met Hadewych Minis, Angry Young Men en Rayen Panday en Jasper van der Veen.

Het festival is een unieke samenwerking tussen Museum de Fundatie, Hedon, Het Academiehuis, Stadkamer, ANNO museum in de maak, het Fraterhuis en Zwolse theaters.

Jong en oud kan tijdens de 10de editie genieten van heel veel theater, kunst, muziek, dans en film verspreid over verschillende locaties in de stad. Het programma is bekend en de kaartverkoop gestart!

Niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg één van de social media kanalen.

 

Bekijk het programma

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.