Kaartverkoop HOFtheater start woensdag 8 september

Interessant? Deel het artikel

foto hoftheater
'@Kenny B

Persbericht Hoftheater

De theaters mogen weer open! Achter de schermen is hard gewerkt om een mooi programma samen te stellen. Daniël Lohues, Kenny B., Martijn Koning en Karin Bloemen zijn een paar voorbeelden van artiesten die het komende theaterseizoen in het HOFtheater te zien zijn. De kaartverkoop start op woensdag 8 september om 18.00 uur. Het hele programma is nu al te bekijken op www.HOFtheater.nl.

In het programma voor aankomend seizoen zitten enkele doorgeschoven voorstellingen van het afgelopen jaar en er zijn veel nieuwe voorstellingen toegevoegd. Van Juf Roos voor de kleintjes tot Top 2000 Live voor levensgenieters, van Diederik Jekel voor leergierigen tot 3Koteboebo voor liefhebbers van streektaal; in alle genres, voor alle leeftijdsgroepen is er van alles te zien en te beleven.

Coronatoegangsbewijs

Om het bezoek aan ons theater voor iedereen prettig en veilig te laten verlopen, volgen wij nauwgezet de richtlijnen van de regering en het RIVM. Daar waar grote groepen mensen bij elkaar komen, zoals in het theater, wordt per maandag 20 september boven 75 personen een toegangsbewijs verplicht. Dat betekent dat wij met ingang van het nieuwe theaterseizoen (voorlopig) moeten werken met het ‘coronatoegangsbewijs’. Daarmee vervalt de 1,5 meter beperking en mogen we 2/3 van onze maximale zaalcapaciteit toelaten.

Kaartverkoop

Vanaf woensdag 8 september om 18.00 uur start de algemene verkoop. Kaarten bestellen kan via de website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur via 0572-361 361. Om wachtrijen te voorkomen is langskomen bij de theaterkassa alleen op afspraak. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@HOFtheater.nl of telefonisch.
De kaartverkoop start voor HOFgenoten op woensdag 1 september. Het is nog mogelijk om voor €25 per adres per seizoen HOFgenoot te worden. Daarmee wordt het HOFtheater ondersteund en kan er met voorrang worden besteld.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.