Kaalslag bergingsvijver Raalte Noord ‘om beschoeiing te redden’

De houtwal rondom de bergingsvijvers van Raalte Noord (weerszijden van de Raarhoeksweg) is niet meer.

Interessant? Deel het artikel

bomen snoeien drostenkamp

In opdracht van de gemeente Raalte is “een mooi walhalla voor vogels en andere dieren” verdwenen. “Omdat wortels de beschoeiing kapot zouden maken,” vertelt een tipgever ons, “maar dat hadden ze dan toch kunnen voorkomen met een fatsoenlijk onderhoudsplan?

Raalte heeft altijd de mond vol over groen-doen en bio-denken, maar ik zie daar niks van terug. Wat is nou die groene agenda echt…”

We zijn benieuwd hoe een gemeente dergelijke grote kapklussen eigen aanpakt. Als burger moet je er vast allerlei vergunningen voor hebben, je moet ook altijd een flora- en faunacheck doen.

Er is vast wel iemand van de gemeente die dit leest en de vergunning hieronder als reactie zet!

 

 

logo gemeente Raalte

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.