Junior Energiecoach; daar krijg je energie van!

Interessant? Deel het artikel

junior energie coach

Kinderen die hun ouders meenemen naar een duurzamer leven. In Olst-Wijhe maakt de gemeente daar serieus werk van. Ze roepen kinderen op mee te doen als Junior Energiecoach.

Door de gemeente Olst-Wijhe

Wil jij samen met je gezin meedoen aan een superleuk spel en energie én geld besparen? Dan bieden wij je graag gratis de Junior Energiecoach aan! In vijf weken tijd krijg je korte opdrachten waar je met elkaar spelenderwijs mee aan de slag gaat. Elke week zijn er prijzen te winnen. Junior Energiecoach is leuk voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Oud-deelnemers over Junior Energiecoach

“Wij hebben boven met de lego en met het poppenhuis gespeeld en we zijn een lange wandeling gaan maken. ’s Avonds heeft mama verhaaltjes gelezen en hebben we een spelletje gedaan. Een dag zonder stroom vonden we best leuk.”

“Bedankt voor de leuk momenten die jullie aan ons gezin bezorgen. We leren niet alleen over energie besparen maar ook hoe leuk het is als gezin om de opdrachten te doen, spelletjes te spelen en te lachen.”

“Wij maken er echt een sport van! Superleuk om dit met z’n allen te doen. Zelfs de jongste van twee doet actief mee. Door hem zitten we vaak in het donker.”

Doe je mee?

Wil jij ook ontdekken hoe leuk een dag zonder stroom is, hoeveel je bespaart met LED-lampen of door het licht juist uit te doen? Meld je dan uiterlijk 21 februari gratis aan op de website van Junior Energiecoach! Hier vind je ook meer informatie over het spel.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.