Jubilarissen en afscheid De Zonnebloem

Tijdens de jaarvergadering op 23 februari jl. had de afdeling Broekland twee jubilarissen en drie vertrekkende vrijwilligers.

Interessant? Deel het artikel

zonnebloem

Voor 10 jaar als vrijwilligster kreeg Trees H. een zilveren insigne uitgereikt en Annie J., tevens vertrekkende vrijwilligster, voor 25 jaar een gouden insigne.
Zij werden, evenals de vertrekkende vrijwilligers Hennie Gr.K. en Ria K. na respectievelijk 22 jaar en 19 jaar heel warm bedankt voor hun jarenlange inzet voor de afdeling Broekland.
De voorzitter reikte een cadeaubon en een mooie bos bloemen uit als dank voor het vele mooie werk voor de Zonnebloem.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.