Jouw mening doet er toe

Kom naar de Informatiebijeenkomst van de Adviesraad Samenleving en denk met ons mee.

Interessant? Deel het artikel

210713kees
© Ut Hus

Het is belangrijk dat iedereen in onze gemeente mee kan doen. Dat er oog is voor de mensen die het moeilijk hebben, de voorzieningen voor iedereen betaalbaar en beschikbaar zijn en we samen met elkaar leven in een prettige gemeente. De Adviesraad Samenleving is een raad die de gemeente Olst-Wijhe hierover adviseert. Op donderdag 10 november houdt de Adviesraad een Informatiebijeenkomst (zowel in Olst als in Wijhe). Kom je ook en denk je met ons mee?

Tijdens de Informatiebijeenkomsten kun je in gesprek met leden van de Adviesraad Samenleving over verschillende thema’s. De Adviesraad heeft drie werkgroepen waarvan de leden aanwezig zijn. Zo is er de werkgroep Participatie (adviseert o.a. over het minima- en armoedebeleid, arbeidsparticipatie en andere vormen van deelname aan de samenleving van kwetsbare inwoners), de werkgroep Wmo (Wet Maatschappelijke Ondersteuning, met hoofddoelen wonen, zorg en welzijn) en de werkgroep Jeugd (over verschillende facetten van Jeugdhulp). In de werkgroepen zitten gebruikers van de verschillende regelingen en mensen die er met een overview naar kijken en adviezen kunnen schrijven. De combinatie ervan maakt het een waardevolle Adviesraad.
Op 10 november is ook de gemeente aanwezig en bezoekers kunnen in gesprek met de nieuwe wethouder van het Sociaal Domein Judith Compagner.

Wil je eens weten wat de Adviesraad Samenleving Olst-Wijhe doet? Wil je je mening geven? Of heb je interesse om lid te worden van de Adviesraad en de gemeente en blijvend mee denken over bovengenoemde belangrijke thema’s, kom dan op 10 november naar één van de informatiebijeenkomsten. Van 17.30 uur tot 19.00 uur in het Holstohus in Olst (inloop met broodje en soep om 17.00 uur) of van 20.00 uur tot 21.30 uur in het Langhuus in Wijhe. Een aanmelding vooraf wordt zeer op prijs gesteld. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@adviesraadsamenleving-olstwijhe.nl of te bellen naar Karin Köster 06 36157855.
Denk je graag mee? Dan zien wij je heel graag!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *