Jonge impactmakers zetten hun ideeën in de schijnwerpers tijdens pitch-evenement in Zwolle

Woensdagavond 5 juli was het zover! Futureproof, het 14-weekse trainingsprogramma in impact ondernemen, bereikte zijn hoogtepunt met een pitch-evenement bij Breinn in Zwolle. Negen enthousiaste en gemotiveerde jongeren namen deel aan dit traject waarbij ze hun eigen impact project of startup hebben ontwikkeld.

Interessant? Deel het artikel

Futureproof 230706 bijeenkomst

Tijdens dit traject hebben ze inspirerende workshops en trainingssessies gevolgd over onder andere sociaal ondernemen, design thinking en pitchen, en presenteerden ze nu vol trots hun innovatieve ideeën aan een jury en het enthousiaste publiek. Het evenement was een avond vol energie, creativiteit en ondernemerschap waarbij Sidney Rijsenbrij met haar concept ‘Next Steps’ als winnaar uit de bus kwam. Met haar workshops op scholen wil ze jongeren die 18 worden, beter voorbereiden op financiële zelfstandigheid.

Futureproof heeft als missie om jongeren te helpen hun intrinsieke motivatie te vinden en jongeren waarden en vaardigheden op het gebied van persoonlijk leiderschap en impact ondernemerschap bij te brengen. Tijdens het programma hebben de deelnemers hun ideeën verfijnd en duurzame oplossingen ontwikkeld voor maatschappelijke en milieugerelateerde uitdagingen. Het pitch-evenement markeert een mooie mijlpaal in hun reis naar het verwezenlijken van positieve impact.

Naast de deelnemers en juryleden waren ook vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en andere belangstellenden aanwezig. Dit evenement was niet alleen een viering van de prestaties van de deelnemers, maar diende ook als inspiratiebron voor andere jongeren die geïnteresseerd zijn in sociale ondernemingen en maatschappelijke verandering.

Futureproof is kosteloos voor iedereen van 16 tot 28 jaar oud. Het volgende programma start in oktober.

 

Futureproof website

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *