Joke Proper: Stakende haken in onze gemeente Olst- Wijhe

Columnist en beeldend kunstenaar Joke Proper wijst op een leuke actie in het gemeentehuis van Olst- Wijhe.

Interessant? Deel het artikel

Joke Proper 230221 kleerhangers staken

In het gemeentehuis van Olst-Wijhe is er de komende weken een zogenaamde stakende haken “expositie” te zien. Een ludieke actie, deze non-expositie van een nieuwe groep die een snelle doorstart gaat geven aan Kijk-Wijhe.

De enthousiaste club bestaat uit de kunstenaars:

Henny Schaapman          www.hennyschaapman.nl

Wilto Kampinga               www.wiltokampinga.nl

Wil Bijker                            www.wilbijker.nl

 Joke Proper                       www.proper.exto.nl

Kijk Wijhe

Op een laagdrempelige manier met kunst in aanraking komen. Dit blijft één van de doelen van “Kijk Wijhe”. Een woordvoerder:  “De manier waarop we het gaan voortzetten wordt anders, meer innovatief. Het publiek zal dit vanzelf merken. Te beginnen bij de Provinciale Staten verkiezingen in Maart. De plannen zijn zoals het kunstenaars betaamd: actief met passie en elan. En ..soms spraakmakend of schurend.

Vooralsnog zijn de “gemeentelijke haken” nu nog aan het staken, maar daar zal zeker snel verandering in gaan komen met de nieuwe groep kunstenaars van Kijk Wijhe.

Aanhaken

Wil je letterlijk aanhaken?

De groep is op zoek naar vrijwilligers zonder hoogtevrees die het leuk vinden een aantal keer per jaar mee te helpen bij het inrichten van de exposities. Opgeven kan je eenvoudig door even een mailtje te sturen naar: info@kijkwijhe.nl  Er wordt dan contact met je opgenomen.

 

Website Proper Art

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden