Johannes de Heer Zangavond

Op 11 maart 2023 is er een “Johannes de Heer Zangavond” in de Hervormde kerk, Dorpstraat 4 (8015 PJ) te Windesheim.

Interessant? Deel het artikel

kerkwindesheim

Medewerking wordt verleend door de christelijke gemengde zangvereniging “Excelsior” uit Genemuiden o.l.v. Wim Verweij, die tevens de organist en pianist is die avond. De aanvang is 19.30 uur.
U wordt van harte uitgenodigd om even gezellig na te praten in de bovenzaal.
De toegang is gratis, wel wordt er een bijdrage gevraagd voor de stichting “Zorg voor Afrika” (zie website www.zorgvoorafrika.nl). Door uw bijdrage brengt u HOOP.
Bij vragen neem contact op met 06 45766091 /06 42067081.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *