Joa joa: wijken van het gas af

Interessant? Deel het artikel

joa joa

De samenleving kon tot vorige week woensdag meedenken over de manier waarop Raalter wijken van het gas af zouden kunnen. Participatie is immers ook gebonden aan een datum. Welke reacties er zoal binnenkwamen zullen we te zijner tijd wel merken aan de manier waarop Raalte de overstap van fossiel naar duurzaam maakt.

Je kunt ook kijken naar de buurgemeenten die op het duurzame front behoorlijk voorlopen. Dalfsen bouwde al gasloze wijken toen het niet hoefde, Raalte bouwde nog gaswijken toen al bekend werd dat de knop om moest. En de plaatselijke VVD wil zelfs nu nog de gasaansluiting bij nieuwbouw in stand houden.

Landelijk heeft de VVD kernenergie als alternatief weer afgestoft. Maar dat is niet voor nu, want zo’n centrale draait pas op z’n vroegst over 30 jaar.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.