Joa joa: Toch extra geld voor ventilatie scholen

Interessant? Deel het artikel

joa joa

Toen Maurice de Hond al in mei de alarmbellen luidde over de kwaliteit van ventilatie in schoolgebouwen, was er volgens ministeries en schoolbesturen niks aan de hand. We moesten ons maar geen zorgen maken. Net nog een controle gedaan, het voldoet allemaal aan de laatste eisen…

Het vertrouwen in dat soort standpunten loopt wel gelijk op met wat we van mondkapjes vinden. Van ‘zinloze dingen’ tot ‘hoogst noodzakelijk’. Heb vooral niet tussen de oren wat onze leiders er in he begin van zeiden. O ja, dat was gebaseerd op gebrek aan kapjes, dan konden we beter maar zeggen dat die er niet toe deden.

Hoe zit dat met ventilatie? Was dat op orde? Of was er te weinig capaciteit voor aanpassingen… Hoe dan ook, de ventilatie was prima, maar er komt nu el extra geld voor verbetering.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.