Azerty uit Raalte steunt mensen onder de armoedegrens

Jeroen te Wierik, eigenaar van het succesvolle ICT bedrijf Azerty in Raalte is met zijn team een "like" actie begonnen om minima te ondersteunen.

Aangeboden door Azerty

Interessant? Deel het artikel

van FB pagina

Jeroen te Wierik is met zijn Azerty team een prachtige actie voor de minima begonnen. Lees hieronder zijn boodschap.

Anno 2021 leven nog steeds meer dan 1 miljoen mensen in Nederland onder de armoedegrens. Mensen, die niet dezelfde kans hebben als jij en ik, mensen die in een situatie zijn terecht gekomen, waar ze niet om gevraagd hebben: armoede ….

In de woorden van Lionel Richie en Michael Jackson is er een keuze is die we kunnen maken. En die keuze is in actie komen, niet wegkijken!

Met een aantal collega’s van ons Azerty team beelden we ons heel even in hoe de geweldige artiesten van USA Africa zich voelden in 1984…. En ik zou je willen vragen: luister naar deze mooie tekst, naar de prachtige muziek, beeld je intens in…. voel diep in je hart , dat je morgen naar de voedselbank moet gaan om jezelf, je partner, je kind te voorzien van eten en drinken….je eigen voedselpakket ophalen omdat je het zelf niet meer kunt betalen…

En nee, we zijn geen wereldsterren, maar dat hoeft ook niet….. Iedereen, maar dan ook echt iedereen, hoe klein je ook bent, je bent groot genoeg om in actie te komen. Ik geloof dat, wat we vandaag doen met ons team, een kleine bijdrage is aan een deze mooie wereld. En door deze actie kunnen we een groot aantal gezinnen voorzien van voedsel.

Ik roep je op om mee te doen..
Spread The Word door te 👍 of geef wat je kunt via deze link  …er zijn mensen die onder armoedegrens leven!! En ik geloof je dat je een gelukkiger mens wordt

De actie loopt tot en met 23 december 12.00 uur met een max van 7.500 euro. Mochten er voor of op 23 december MEER dan 30.000 likes verzameld zijn op Linkedin, verdubbelen we dit bedrag met nog eens 7.500 euro en treed ik op 23 december vanaf 12.00 uur op als levend standbeeld in Raalte …in speciale kerstsfeer 😉

Geef je ‘like’ op deze link.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aangeboden door Azerty

Azerty

Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden