Jazzfunk luisteren op de Worp

Interessant? Deel het artikel

Jazzy Four
Jazzy Four

Op zondag 12 september 2021 is het Jazz wat de klok slaat in de Koepel Nering Bögel op het Worpplantsoen te Deventer. Gratis genieten van een gezellig concert in het park!

Jazzy Four brengt smooth- of funky-jazz, een heerlijk in het gehoor liggende jazzfunk muziekstijl, dus als je daar van houdt is het zéker de moeite waard om naar ‘Jazzy Four’ te komen kijken en luisteren.
Deze vier doorgewinterde musici, hebben het repertoire en muziekstijl van bands als Fourplay, Mezzoforte maar ook van gitaristen Chuck Loeb, Frank Gambale, George Benson, Larry Carlton en Lee Ritenour in een geheel eigen jasje gestoken en zorgen met hun swingende grooves ervoor, dat je er niet alleen naar kunt luisteren, maar dat je er vast en zeker ook op gaat swingen.

‘Jazzy Four’ bestaat uit:
Marc Brouwer: piano en keys
Peter Molenaars: gitaren
Peter Schrooders: basgitaar
Tom Gruijters: drums
Om een indruk te krijgen van het repertoire, kijk dan eens op de facebookpagina

Gratis zondagmiddagconcerten
De Nering-Bögel is een fraaie muziekkoepel dat je vind in Nederlands oudste stadwandelpark ‘Het Worpplantsoen’ in Deventer. Het is een muzikaal trefpunt waar je gratis zondagmiddagconcerten in de zomer kunt bijwonen.
Zondag 12 september van 14.30-16.30 uur
Locatie Worpplantsoen Deventer
Kijk in verband met weersomstandigheden altijd even op de website van de organisatie of het concert ook inderdaad doorgaat.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.