Jarige Veermans Hof IJsselflora open!

Interessant? Deel het artikel

heemtuin ijsselflora

Dit jaar bestaat heemtuin Veermans Hof IJsselflora vijftig jaar. Dat is een feestje waard. Een feestje dat je niet hoeft voor te bereiden. Er zijn is al een feest. Er iedere week even doorheen te lopen ook, want de lente speelt met de natuur.

Van de Heemtuin

Bent u er nog nooit geweest? Kom dan een wandelingetje maken door deze tuin aan de Bongerd in Wijhe. Door de lentezon komt heemtuin weer langzamerhand tot bloei en is elke dag geopend. De Holwortel, Voorjaarshelmbloem, het Longkruid en de Wilde narcis fleuren de tuin al weer op. Binnenkort zal ook de Voorjaarslathyrus weer bloeien. U kunt er vrij rondwandelen of vanaf een bankje genieten van de tuin.

Op vrijdagavond 23 april hopen we een rondleiding en proeverij te kunnen organiseren. Informatie: zie de website van IVN-afdeling de Grutto.

Voor groepen (op dit moment max. 4 personen) kunnen er ook rondleidingen op maat aangevraagd worden.

Informatie: Annet van der Veen 0570-523937 heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.