Japanse duizendknoop te lijf met ozon

Interessant? Deel het artikel

japanse duizendknoop

De Japanse duizendknoop is een van de meest woekerende planten die er zijn. In Japan zelf past hij in het ecosysteem, maar hier concureert hij alles en iedereen er uit. Dus moet hij bestreden worden. Een proef met ozon lijkt succesvol. Dat je dan ozon in de plant spuit en dat ie dan dood gaat. In het laboratorium gebeurt dat al succesvol. Op de campus van Universiteit Twente worden nu ook proeven in het veld gedaan.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.