Jan Smeekens schrijft een boek over zijn schaatscarrière

Interessant? Deel het artikel

smeekens, boekcover

Jan Smeekens komt in oktober met het boek ‘Smeekens. Hoe ik goud verloor en mezelf terugvond’. Raaltenaar Smeekens had namelijk goud op de 500 meter van de Spelen in Sotsji gewonnen, maar bij hermeting van de tijdwaarneming werd er op duizendsten van een seconde geschoven, waardoor het goud op 12/1000ste seconden van Raalte naar Michel Mulder in Zwolle ging.

Smeekens (34): “In het boek vertel ik over mijn voortdurende zoektocht naar de perfecte race, over altijd sneller willen zijn, over het zilver van Sotsji en over hoe ik die tegenslag te boven kwam. Je leest niet alleen alles over schaatsen, maar ook over meditatie, boksen en de perfecte sushi.”

Op 28 oktober verschijnt het boek, dat hij samen met schrijver en journalist Jeroen Kleijne schreef.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.