Jan Oostewechel: Superopbrengst zonnepanelen

Interessant? Deel het artikel

zonnepaneel zon sneeuw

Zonnepanelen leveren deze dagen superopbrengsten. De koude temperatuur, heldere hemel en felle zon zogen daarvoor. Jan Oostewechel uit Heeten registreerde vanmorgen om half elf een record opbrengst.

Oostewechel: “Vandaag om 10:30 uur 1050 Watt/m2 instraling gemeten, loodrecht op mijn zonnepanelen. Bij –5 graden buitentemperatuur kom je dan tot een superopbrengst. Ik verwacht dat er vandaag heel wat omvormers overbelast worden en misschien wel defect gaan worden door de combinatie lage buitentemperatuur en hoge instraling.”

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *