IVN Olst-Wijhe organiseert actie SCHONE RIVIEREN

Een schone rivier(oever) is belangrijk voor het welzijn van al wat leeft rondom die rivier. Met dit doel voor ogen organiseert IVN Olst-Wijhe samen met de gemeente op zaterdag 29 oktober aanstaande, ’s morgens van 09.00 – 12.30 uur een schoonmaakactie langs de oever van de IJssel.

Interessant? Deel het artikel

IJssel

De actie is bedoeld voor de inwoners van de gemeente Olst-Wijhe, KOM EEN OCHTEND HELPEN! De start is bij de Loswal in Wijhe. Al een aantal jaren vindt dit plaats en met succes! Iedereen, klein en groot is van harte welkom op 29 oktober!!
Kijk van tevoren even goed wat voor weer het wordt en denk ook zeker aan goed schoeisel.
Opgeven kan vóór 27 oktober bij Elly Luttikholt: voorzitter@ivn-olst-wijhe.nl, zodat we kunnen zorgen voor voldoende geschikt materiaal.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *