IT-bedrijf Doclogic kiest voor Raalte als nieuwe hoofdlocatie

Het Nederlands IT-bedrijf Doclogic, gespecialiseerd in oplossingen voor digitaal (samen)werken bij zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en overheden, heeft afgelopen week zijn intrek genomen in een nieuw kantoor aan de Arkelstein in Raalte: De perfecte locatie voor nieuw IT-talent.

Interessant? Deel het artikel

Champagne na verhuizing naar Raalte
Champagne na verhuizing naar Raalte

Met deze verhuizing verruilt het IT-bedrijf het Drentse Meppel voor Raalte. Een strategische keuze, vanwege de steeds krapper wordende arbeidsmarkt. “Met de verhuizing naar Raalte richten we ons op de toekomst.”, vertelt Marijn Oegema, verantwoordelijk voor het HR-beleid van het bedrijf. Oegema: “We zitten hier precies tussen de regio’s Zwolle, Deventer en Twente. Met zo veel goede onderwijsinstellingen in de buurt, verwachten we hier meer nieuw talent te werven dan op onze oude locatie”.

Groei in de regio

Dat het nieuwe kantoor bijna 45 kilometer verwijderd is van de oude locatie, ziet het team niet als een probleem. “Onze collega’s wonen verspreid over de regio. Bovendien wordt een kantoor steeds meer een ontmoetingsplek voor collega’s en klanten.”, vertelt Paul Veger, oprichter van de Decos Technology Group, waar Doclogic onderdeel van uitmaakt.

Het nieuwe kantoor is dan ook zeer geschikt voor deze rol, dankzij de grote en lichte ontmoetingsruimte aan de voorkant van het pand. Om het pand volledig aan te laten sluiten op de nieuwe, digitale manier van werken, wordt het kantoor begin komend jaar volledig verbouwd. “We verwachten de komende jaren flink te gaan groeien met nieuwe collega’s uit deze regio. Met dit prachtige kantoor zijn we daar klaar voor.”, concludeert Veger.

Over Doclogic

Doclogic levert innovatieve oplossingen voor digitaal werken. Het bedrijf is een bekende naam onder zorgorganisaties, onderwijsinstellingen, veiligheidsregio’s, waterschappen en zelfstandig bestuursorganen van de overheid (ZBO’s). Het bedrijf is sinds oktober 2021 onderdeel van de Decos Technology Group, met circa 250 medewerkers in Noordwijk, India, Spanje, Vietnam en Canada.

Decos en Doclogic zijn actief op zoek naar nieuwe medewerkers. Een volledig overzicht van vacatures is hier te vinden

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden