Inzameling kerstbomen in de gemeente Raalte

Ook dit jaar zamelt ROVA de kerstbomen weer in. Dat gebeurt op dinsdag 9 januari in Raalte. In de andere dorpen haalt ROVA de kerstbomen op donderdag 11 januari op.

Interessant? Deel het artikel

pixabay

Kerstboom aanleveren buiten de bebouwde kom

In het buitengebied haalt ROVA alleen kerstbomen op na een telefonische melding. Bel vóór donderdag 11 januari naar het klantcontactcentrum van ROVA, via 038 427 3777. De kerstboom wordt dan op vrijdag 12 januari ingezameld.

Binnen bebouwde kom

Leg de kale kerstboom (max 1.50 m) op de dag van inzameling zonder buitenpot vóór 08.00 uur op de aanbiedplaats aan de weg waar normaal de container wordt neerzet (goed zichtbaar en bereikbaar). Alleen dan haalt ROVA de kerstboom op.

Grote bomen, bijvoorbeeld ter versiering van een straat of wijk, die in stukken zijn gezaagd worden niet gezien als huishoudelijk afval en worden dus niet meegenomen door ROVA.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.