Interessant programma HOFtheater Raalte

Het HOFtheater biedt weer een interessant en veelzijdig programma voor komende week.

Interessant? Deel het artikel

TOP Vrouwen 
Foto: Anne van Zantwijk
TOP Vrouwen Foto: Anne van Zantwijk

Op donderdag een film over het belang van carnaval, gemaakt in Lemelerveld en Raalte, op vrijdag een hilarische comedy voor vriendinnen door Tanja Jess, Sandra Mettie en Rina Gerritsen en op zaterdag een heerlijke tribute aan Eric Clapton. Zo ziet de week eruit in het HOFtheater. 

Donderdag 1 februari om 20.15 uur

Thuus Komm’n (film)
In deze rauwe documentaire van 60 minuten beleef je het carnavalsfeest in het plaatsje Lemelerveld (Overijssel). Het dorp met ongeveer 5000 inwoners waar carnaval door jong en oud gepassioneerd gevierd wordt staat symbool voor het carnaval boven de rivieren. De documentaire geeft weer hoe Mike, Patrick, Moniek en Wilco carnaval (be)leven en wat het voor hen betekent… Kaarten kosten €10,-

Vrijdag 2 februari om 20.15 uur

Tanja Jess, Sandra Mettie, Rian Gerritsen – TOP Vrouwen
De gloednieuwe vriendinnencomedy, geproduceerd door de makers van de populaire series Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers, neemt je mee op reis. Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen in twee dagen een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze reis blijken de vriendinnen zelf ook nogal wat issues mee te zeulen. Zal het ze lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker, eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn? Kaarten kosten €27,50

Zaterdag 3 februari om 20.15 uur

Ocobar – Forever Clapton
In 2025 wordt Eric Clapton 80 jaar. De heren van Ocobar zijn enorme liefhebbers van zijn muziek. Eerder maakten ze al de voorstelling Wonderful Tonight. In Forever Clapton vieren ze de muzikale hoogtepunten uit zijn bewogen leven. Van nummers van de Yardbirds en Cream naar de songs uit de jaren 70 en 80 tot aan zijn laatste meesterwerken; waaronder Sunshine of your love, Forever Man, Tears in Heaven en Layla. Lekker ruig of juist ‘unplugged’. Kaarten kosten €21,50

Kaartverkoop

 

Kaarten zijn te bestellen via de deze website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.