Integrale controle op bedrijventerrein de Zegge in Raalte 

Gemeente Raalte heeft op 13 juni een integrale controle gehouden bij een aantal bedrijfsverzamelgebouwen op bedrijventerrein de Zegge in Raalte. De controle is is onderdeel van de gezamenlijke aanpak tegen ondermijning.

Interessant? Deel het artikel

De Zegge Raalte bedrijventerrein

De gemeente Raalte heeft op 13 juni een integrale controle gehouden bij een aantal bedrijfsverzamelgebouwen op bedrijventerrein de Zegge in Raalte. De controle is gedaan in samenwerking met politie en Belastingdienst. De controle is onderdeel van de gezamenlijke aanpak tegen ondermijning.

De controle is goed verlopen. Er zijn geen bijzonderheden aangetroffen. Burgemeester Martijn Dadema: “Het is goed om met enige regelmaat integrale controles te organiseren. Enerzijds om te controleren of de wet wordt nageleefd, anderzijds om met pandeigenaren en huurders in gesprek te gaan over de risico’s en het voorkomen van ondermijnende activiteiten.”

Verdachte situatie? Meld het!

Ondermijning komt helaas ook in de gemeente Raalte voor. Criminelen maken voor hun illegale activiteiten gebruik van legale bedrijven en dienstverleners. Zo raken onder- en bovenwereld met elkaar vermengd. Dat zorgt voor onveilige situaties. Rik Tinholt, Politie Raalte: “Samen maken we de gemeente Raalte veiliger. Zie je een verdachte situatie? Meld het! Bel 112. Geen spoed, maar wel politie? Bel dan 0900-8844. Je kunt anoniem een melding maken via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).”

 

logo gemeente Raalte

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.