Installatiebedrijf ReDIT opent kinderdagverblijf in Luttenberg

Met het toenemende tekort aan technisch personeel en een groeiende wachtlijst bij kinderopvanglocaties, neemt ReDIT een innovatieve stap om beide uitdagingen aan te pakken. ReDIT kondigt met trots de opening aan van een kinderdagverblijf op hun locatie aan het Witte Hekke in Luttenberg.

Interessant? Deel het artikel

Redit 240321 kinderdagverblijf 02

ReDIT is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor installatiewerk en verkoop van allerhande installatiematerialen. Vanuit het magazijn in Luttenberg gaan vele technische onderdelen over de toonbank. Ze leveren hun producten en diensten aan zowel particulieren als bedrijven.

Hun montageteam staat klaar om voor jou aan de slag te gaan en ze helpen je bij alle uiteenlopende werkzaamheden. Zij zijn een installatiebedrijf dat verrassend veel in huis heeft. Hun kennis reikt ver en hun ervaring is groot. Ze nemen dan ook graag de tijd om jouw vraag over een product en/of onze dienstverlening te beantwoorden. Voor persoonlijk contact ben je van harte welkom bij ReDIT in Luttenberg.

Kinderdagverblijf

“Er is een dringende behoefte aan technisch personeel, en tegelijkertijd zien we een groeiende vraag naar kinderopvang. Wij geloven dat het nooit te vroeg is om kinderen te interesseren voor een loopbaan in de techniek,” verklaarde Niek Hemmink, de eigenaar van ReDIT. “Door een kinderdagverblijf te openen op onze locatie, willen we niet alleen ouders ondersteunen met hoogwaardige kinderopvang, maar ook de volgende generatie inspireren voor de wereld van techniek.”

Het kinderdagverblijf zal een veilige en stimulerende omgeving bieden voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud, waar ze spelenderwijs kunnen leren en ontdekken. Met speciale aandacht voor speelgoed waarmee ze zelf technische installaties kunnen bouwen. Ook in de activiteiten zullen kinderen worden aangemoedigd om hun natuurlijke nieuwsgierigheid te verkennen en hun creativiteit te ontwikkelen.

“Door jonge kinderen in aanraking te brengen met technische concepten en activiteiten, hopen we hun interesse en passie voor deze vakgebieden te cultiveren,” voegde Hemmink toe. “Op deze manier investeren we niet alleen in de toekomst van onze kinderen, maar ook in de toekomst van de technische sector.”

Het kinderdagverblijf van ReDIT opent binnenkort zijn deuren. En verwelkomt ouders om op zaterdag 13 april alvast een kijkje te komen nemen.  “We ontvangen dan met enthousiasme de eerste groep jonge ontdekkers met hun ouders.”

Meer info

Kijk op www.redit.nl/kinderdagverblijf

redit luttenberg kinderdagverblijf
Redit eigenaar Niek Hemmink met de eerste jonge techneuten in spe.

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden